Skip to content

De Stretcher

by op 07/07/2009

Product
De Stretcher biedt extra slaapmeubilair op bestelling. Van eenvoudige matjes tot luxe bedden. De bedden worden in de avond gebracht en in de ochtend weer opgehaald. Het is goed mogelijk dit te combineren met extra producten zoals het meeleveren van (vergeten) tandenborstels of een onbijt.

Concept
De Stretcher biedt consumenten een aantal zaken. Ten eerste kan de consument makkelijker gastvrij zijn. Hij of zij hoeft geen aparte logeerkamer vrij te houden, noch ergens op zolder slaapzakken, matjes of andere dure zaken (jaren) te bewaren wat hem ruimte scheelt. Ook het ontbijt kan aangevuld worden door De Stretcher. Eén simpele bestelling en de gasten kunnen uitstekend geaccomodeerd worden. Ten tweede kan de consument vrijer reizen. Hij hoeft namelijk niet zelf vanalles mee te nemen om zichzelf te kunnen redden, dit kan gewoon besteld worden.

Doelgroep
Eigenlijk iedereen. Iedereen staat wel eens met visite in de kamer die ze graag nog een nachtje zouden willen laten overnachten, maar dit niet kunnen omdat er geen plek is.

Slogan
De Stretcher stretcht je logeercapaciteit!

Advertenties

From → Ideeën

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: