Skip to content

WannaBeOndernemers

by op 03/02/2011

Idee

Mensen die ondernemer willen worden kunnen elkaar (virtueel) ontmoeten op dit platform

Concept
Ondernemer worden is een stap. Het vergt kennis, moed en een idee. Twee weten meer dan één, met meer mensen sta je sterker en de kans dat een onderneming slaagt wordt groter. Op WannaBeOndernemers leert men gelijkgestemden kennen, bundelt men krachten maakt men van Nederland een ondernemersland. Het ontsluit de potentie.

Slogan
Gonna Be Ondernemer!

 

Advertenties

From → Ideeën

5 reacties
 1. Mooi idee Jasper, waarom breid je deze site niet verder uit?
  Ik vind het wel prettig om al je ideeen te lezen. Heb je zelf ook al eigen bedrijfjes of niet?

 2. Thanks Peter. Uitbreiden met/naar wat precies? En nee, ik heb geen eigen bedrijfjes. Merk dat ik de ideeën- en opstartfase het meest boeiend vind, maar heb mezelf daarin nog niet succesvol kunnen vermarkten (nog zo’n eigenschap die je als ondernemer een beetje in de vingers moet hebben). Jij?

 3. Faysal permalink

  Dag Jasper,

  Met veel belangstelling heb ik een aantal ideeën gelezen op de site. Ideeën die mij ook op andere ideeën brengen. Zoals het bovenstaande idee, weten twee meer dan één. It’s powerful to say: I will go do it, but it’s more powerful to say: let’s go do it!

  Misschien lijkt het je een goed idee om elkaar te contacteren en over bepaalde ideeën te spreken. Hoor graag van je!

  “Profits are better than wages, wages will make you a living, profits can make you a fortune” (by Jim Rohn)

 4. hier een ondernemer die al een paar dingen heb geprobeerd maar steeds vast liep maar altijd wat van de avontuurtjes heft geleerd … idd een leuke idee Jasper, ik ben altijd in voor een ideeeuitwisseling

 5. Rens permalink

  Hee Jasper! Leuke site en leuke ideeën. Ben student bedrijfskunde met technische achtergrond en ben met een aantal goede vrienden momenteel ook aan het brainstormen om een eigen bedrijfje te starten. Deze site helpt daar goed bij.

  Daarnaast vind ik dit een erg goed idee en hoop ik dat snel iemand zin heeft zo’n site te ontwikkelen of een app waarin enthousiaste jonge startende ondernemers met elkaar in contact te komen. Zelf best wel wat ict kennis maar helaas nog niet genoeg om zoiets zelf te kunnen doen.

  Als er nog mensen zijn die zin hebben om de koppen bij elkaar te steken om zo tot een goed idee te komen (en natuurlijk startkapitaal vergroten) dan hoor ik het graag!

  en onthoud zoals Steve Jobs ooit zei:

  “Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma — which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: